Info

Welkom op de site voor en vooral ook door leerkrachten!

Op deze site tref je veelal door juffen en meesters eigen gemaakt onderwijsmateriaal aan dat je kan gebruiken als extra toevoeging op de methodes in de klas.

Indeling van de site:

De site is gerangschikt per groep en elke groep bevat onderstaande hoofdcategorie├źn:

Boeken educatieve boeken te bestellen bij Bol.com
Digibord handige tools en leerzame filmpjes voor in de klas
Lesidee uitgeschreven lessen ter inspiratie voor in de klas
Materiaal geen lessen, geen werkbladen maar ondersteunend materiaal zoals bijvoorbeeld helpkaarten en of woordkaarten.
Online oefenen leerzame sites en computerspelletjes gericht op leefstijdsgroep
Spelletjes printbare spelletjes en tussendoortjes voor in de klas
Themas inhoud van de lesmaterialen per groep ondergebracht in themas
Werkbladen handige voor bij de les

Top 5:
Bovenaan elke categorie, subcategorie en de index pagina staat een top 5, dit is het lesmateriaal dat onze bezoekers het meest insteressant vinden, hier is namelijk het vaakst op geklikt.

Site van de week:
Wil je jouw (nieuwe) site extra onder de aandacht brengen bij onze bezoekers, dat kan door onder site van de week te klikken op "jouw site hier" Alleen links die geplaatst zijn op 123lesidee.nl kunnen als site van de week worden bestempeld, je moet dus eerst jouw site gewoon aanmelden voor plaatsing daarna kan de site, site van de week worden.
Binnen een week zie je of jouw site, site van de week is geworden.

Nieuwsbrief:
Rechtsboven op de indexpagina staan onze nieuwsbrieven met hierin handige tips, nieuwe links en nieuws over de site.

Lesmateriaal inzenden:
Beste juffen en meesters, zonder jullie had 123lesidee.nl niet kunnen bestaan. Al het lesmateriaal is namelijk voor maar vooral ook door meesters en juffen gemaakt.

Heb jij ook nog leuk en leerzaam materiaal op de computer staan? Deel het met anderen zodat heel veel juffen en meesters maar vooral ook de kinderen er leerzaam plezier aan mogen beleven.


Uploaden van lesmateriaal gaat heel simpel, klik in het menu op de indexpagina op lesmateriaal inzenden.Kies bestand 1 en vervolgens klik je op het materiaal dat je wil uploaden. Wil je meer dan 1 bestand uploaden gebruik dan ook de knoppen bestand 2, 3, 4 en 5. Je kan maximaal 5 bestanden per keer verzenden.


Binnen een week krijg je van ons bericht of het materiaal geplaatst is op de site en zo ja dan krijg je ook van ons de site url's waarop jouw materiaal staat. Wie weet komt jouw materiaal wel in de top5! Dat is per categorie het materiaal waar bezoekers het meest op hebben geklikt.
Wij zijn dolblij met het materiaal en bedanken iedereen hartelijk!

Adverteren op 123lesidee.nl

Wilt u uw bedrijf of website onder de aandacht brengen bij onze bezoekers, dat kan! Kijk voor meer info en prijzen bij adverteren in het hoofdmenu.

(auteurs)rechten:
Degenen die menen rechten te kunnen doen gelden, kunnen contact opnemen met 123lesidee.nl. Het materiaal wordt dan direct verwijderd door ons.

Overig:
Voor alle overige vragen en of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via: contact@123lesidee.nl