Info

Welkom

123lesidee.nl is opgericht door een aantal enthousiaste leerkrachten uit het po. Doel van de site is om lesmateriaal te delen met iedereen die daar belang bij heeft, ouders, leerlingen, juffen en meesters.

Indeling website

De site is gerangschikt per groep en onderverdeeld in digibordtools, online oefenen, werkbladen, lesidee├źn, printbare spelletjes en ondersteunende lesmaterialen.

Veel plezier met het rondsnuffelen in deze schatkist aan lesmateriaal!

privacy beleid

Met wie we jouw data delen: Om het materiaal gratis te blijven delen zijn er op de website 123lesidee.nl een aantal partners waarmee een overeenkomst is getekend, die advertenties plaatsen.

Google analytics

Wij houden statistieken bij op onze website, maar dit gebeurt te allen tijde versleuteld en geanonimiseerd. De gegevens worden niet met Google gedeeld. Met Google is er een gegevensovereenkomst getekend. Deze gegevens geven mij inzicht in de populariteit van de verschillende pagina's op 123lesidee.nl.

Google adsense

Google adsense verzorgt de advertenties op 123lesidee.nl Deze advertenties passen bij cookies die bij eerdere bezoeken aan websites geplaatst zijn op jouw computer. Met Google is er een gegevensovereenkomst getekend. De advertenties zijn ontworpen om gebruik te maken van de verzamelde gegevens en algoritmen van Google. Er is een beperkte gegevensdeling. Deze advertenties hebben als doel om het beheer en onderhoud van de website 123lesidee.nl te bekostigen.

Bol.com

Bol.com meet elke verkoop die binnen gekomen is via een advertentie op 123lesidee.nl Bol.com hanteert een standaard cookie-tijd van vijf dagen. Deze advertenties hebben als doel om het beheer en onderhoud van de website 123lesidee.nl te bekostigen. Overig:
Voor vragen en of opmerkingen kan je contact met ons opnemen via: contact@123lesidee.nl

(auteurs)rechten:
Degenen die menen rechten te kunnen doen gelden, kunnen contact opnemen met 123lesidee.nl. Het materiaal wordt dan direct verwijderd door ons.