Beste bezoekers van 123lesidee.nl. De boekenlinks staan nu niet meer boven de subcategoriepaginas maar apart onder de hoofdcategorie "boeken". Hierbij een greep van interessante boeken. Wanneer jullie bestellen via onze site, kan ook via de Bol.com banner rechtsboven op de indexpagina, dan ontvangen wij een percentage commissie, dit gebruiken wij om de site te hosten en voor nogal prijzige aanpassingen en onderhoudskosten die een site als de onze met zich meebrengt. Alle bestellers, onze dank is groot!
Alle kerntitels voor de kinderboekenweek 2019. Doktor Proktors Teletijdtobbe bij groep 5/6 is een film, geen boek.
Deze vrolijke bundel staat vol versjes over veertig verschillende beroepen. Van goochelaar tot treinmachinist en van boswachter tot zangeres. Kleuters kunnen op een speelse manier lezen en leren over deze beroepen en uiteindelijk bedenken wat ze zelf het liefst willen worden als ze later groot zijn.
Vrolijke handpoppen voor in de (kleuter) klas.
Het grote vouwboek biedt 75 originele vouwvoorbeelden waaraan kinderen veel plezier zullen beleven. Janet de Vink gaat daarbij uit van de basisvouwsels van de doorgaande lijn van Frobel
Breng Bijbelse verhalen tot leven door zelf een Paradijs, Ark van Noach en taferelen rond de geboorte van Jezus te knutselen.
Verdiep je in de verhalen uit het oude en nieuwe testament en volg de gemakkelijke stap-voor-stapinstructies om meer dan 50 leuke knutselprojecten te maken met lege doosjes en ander gebruikt materiaal.
Deze boeken set is bedoeld ter ondersteuning bij het voorbereiden op LVS toetsen in groep 4 van het basisonderwijs. In het oefenboek staan een groot aantal vragen, afkomstig van toetsendleren.nl. De vakken om mee te oefenen zijn: rekenen, taal - begrijpend lezen en taal - woordbetekenis!

Meegeleverd wordt het antwoorden/uitlegboek! In het bijbehorende antwoorden en uitlegboek vindt u de uitgebreide toelichting/uitleg van de antwoorden op de vragen.
Voor leerlingen in groep 5 en 6
Meest compleet. Vergroot je leesvaardigheid voor de Citotoets. Ga met zelfvertrouwen de toetsdagen in. Set van 2 Oefenboeken.
In Ontwikkeling in de groep bespreken de auteurs de theorie over groepsprocessen bij kinderen en jongeren en de praktische toepassing ervan aan de hand van voorbeelden en interventies. Eerst wordt per hoofdstuk een fase van groepsontwikkeling beschreven, waarbij de individuele ontwikkeling van het kind of de jongere wordt gekoppeld aan de groepsfase. Ook geven de auteurs bij elke fase informatie over het begeleiden van de groep en doen zij suggesties voor spel- en werkvormen die direct toepasbaar zijn.
Citotoets oefenen groep 8 / Het beste boek om de LVS-toetsen en de Cito Eindtoets met zelfvertrouwen te kunnen maken.

Het Leer- en Oefenboek voor de Cito-toets: een complete voorbereiding op de 3.0 LOVS-toetsen (leerlingvolgsysteem) en de Cito-Eindtoets van 2019-2020 met uitleg, stappenplannen, opgaven op Cito-niveau en antwoorden.
Lesmateriaal is altijd welkom!