Wij wensen iedereen een fantastisch en leerzaam 2023! Hierbij een greep uit de nieuw geplaatste links/documenten!

Uitgelicht

Begin het nieuwe jaar met deze schitterende 2023 kleurplaat van juf Maike!
Terug van weg geweest! De Bol.com boekenlinks en banner op de homepage. Als je een aankoop doet via deze banner en of boekenlink, kost het jou niks extra, en krijgen wij een kleine vergoeding. Deze komt ten goede aan de website en onze dank is groot!
Als leerkracht ben je vaak al druk genoeg om zelf leuke lessen te bedenken die blijven hangen. Wist je dat het gebruik van klei en verf in de klas niet alleen leuk is, maar ook de leeropbrengst kan vergroten? Daarom hebben wij samen met onderwijskundigen en speltherapeuten ons ‘leren met je handen’ concept ontwikkeld.

Dit concept bestaat onder andere uit kant-en-klare lessen waarbij je verf en klei inzet bij de kernvakken. Er is voor ieder wat wils: kies een vak of thema, klik op de groep, download of bekijk je gewenste vorm en je kunt aan de slag. Zo geef je in een handomdraai leuke én effectieve lessen!
Alle kikkerfilmpjes op één pagina! Heel veel kijkplezier!
Hier bieden we zowel gratis als betalende materialen aan. We zorgen voor didactische materialen, zoals werkbladen, themabundels, leerspelletjes, stickers en nog zoveel meer!Ga lekker rondneuzen en geniet van onze materialen!Veel liefs

Juf Lara en juf Jana
Hoe tekenen in de kleuterklassen een speelse voorbereiding kan zijn voor het schrijven in groep 3 Tekenlessen gebaseerd op thema's van de kleuteruniversiteit
Het online oefenen gedeelte voor groep 1, 2, 3 en 4 hebben we uitgebreid met de leerzame spelletjes van Tinytap...kijk hier voor een overzicht!
In deze werkbladmaker kun je kiezen met welke onderdelen je wilt oefenen (spreekwoorden, trappen van vergelijking, synoniemen, tegenstellingen en woordenschat). Alle opdrachten zijn bedoeld voor het vergroten van de woordenschat. Daarnaast kunnen kinderen uit de groepen 4 t/m 8 oefenen met belangrijke citovaardigheden.
Vrolijke beweegliedjes voor kleuters! Gerangschikt op thema...swing maar mee!

Lesmateriaal Insturen

Heb jij nog leuk en leerzaam lesmateriaal op de plank liggen? Stuur het ons op en wij plaatsen het binnen een week online! Onze dank is groot! Ook linksuggesties zijn van harte welkom!