Dit is een testnieuwsbrief om te kijken of het aankomt in de mail.
Welkom! Ik ben Rosa en ik ben momenteel 20 jaar. Ik ben bijna afgestudeerd aan de Christelijke Hogeschool in Ede. Vier jaar lang heb ik met plezier gestudeerd en ik mag nu bijna zelfstandig voor de klas staan. Hier vindt u alle werkbladen en hulpmiddelen die ik heb gemaakt voor in de klas.
Juf Anja, in vooral de avonduren maak ik graag lesmateriaal en hulpmiddelen voor de groepen 1 t/m 8. Ik vind het fijn dat er meer mensen gebruik kunnen maken van alle beschikbare materialen.
Mijn naam is Joycella Hulshof, ik ben 29 jaar en ben vanaf 2010 werkzaam in het basisonderwijs. Waarom zou ik alles wat ik zelf uitwerk alleen voor mezelf houden? Waarom niet delen met jullie? En TADA daar is dan mijn blog, om mijn ideeen en uitwerkingen met jullie te delen.
Om het onderwijs voor de kinderen wat uitdagender te maken en om tegemoet te komen aan de verschillende manieren van leren in de groep, ga ik steeds op zoek naar nieuwe materialen of maak ik nieuwe materialen.En dus kun je op deze site allerlei voorbeelden met bestanden vinden die je kunt gebruiken.
Mijn naam is Femke Bosmans en ik ben sinds 2000 leerkracht van groep 8. In die jaren heb ik me gespecialiseerd in het werken met tablets, het toepassen van didactische werkvormen en het bouwen van een positieve groep.
De site is bedoeld om documenten te delen die ik gebruik in mijn klas.
Lesmateriaal is altijd welkom!