Dag hardwerkende juffen en meesters! Nog een paar weekjes te gaan tot aan de grote vakantie...Voor nu een klein overzichtje van nieuw geplaatste links op 123lesidee.nl. Uitzoeken maarrrrr!

Uitgelicht

Gratis leerzame begrijpend leesteksten, op te vragen door een mailtje te sturen.
Deze poster “in deze klas” kun je gebruiken om je klas vrolijker te maken. Er zijn meerdere posters met verschillende thema’s beschikbaar. Staat hij er niet bij ? Stuur me dan een mailtje.
Afscheidsboekje voor een leerling die weggaat naar een andere school. Op de eerste pagina na de voorkant zitten invulbare vlakken zodat je de naam van de leerling en jezelf en de school kan typen.
Op deze pagina vind je een verzameling van thema's en lesideeën. In de zoekbalk kun je zoeken op onderwerp, vak, thema en onder-, midden of bovenbouw.
Ik hoop dat jullie de materialen leuk vinden! De website is wel nog in opbouw.
Als meester in opleiding maak ik lesmateriaal voor alle groepen van de basisschool, deel ik tips en schrijf ik over mijn ervaringen in de praktijk. Van kwijlende kleuters tot ongemakkelijke danslessen; elke dag is anders!
Tijdens de cito wil ik altijd een aantal klaaropdrachten hebben liggen. Ik heb een doolhofpuzzel gemaakt waar een zin uit komt die met de cito te maken heeft.
Wanneer je kind of leerling (of gewoon jijzelf) iets moet doen wat wel heel erg spannend is, kun je hem of haar nu belonen voor de moed om toch door te zetten!
Een hele mooie grote bundel met allerlei werkbladen over meten , geld , klokkijken en allerlei begrippen, gericht op groep 4/5.

Lesmateriaal Insturen

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw lesmateriaal! Heb je nog iets leuks op de plank liggen? Deel het en stuur het naar ons op via de site! Onze dank is groot!